Anti-age eller anti-rynke for ansiktet

Hva er forskjellen på anti-wrinkle og anti-age kremer?

 

Begrepene, anti-age og anti-rynkekrem, blir brukt om hverandre, men det er likevel en forskjell på hvordan de virker på huden. Selv om de har noe overlappende effekt.

 

Anti-age betyr at kremen virker helhetlig med å behandle flere aldringstegn, inkludert rynker. Og er mer forebyggenden mot aldringstegn generelt. Det vil si at kremen virker mot tap av hudens fasthet, mørke flekker i huden og gir mer glød og en friskere hudfarge. 

Kremer med anti-age er ofte sammensatt av fuktighetsgivende, nærende og antioksidant ingredienser. For å bekjempe frie radikale. Vi kan si at anti-age kremer virker som et skjold mot ytre påvikning, som forurensing m.m. I tillegg inneholder de mange vitaminer og andre ingredienser som gir huden nødvendig næring. Les mer om anti-age.

 

Anti-wrinkle (rynker) betyr at kremen er spesielt utviklet for å behandle rynker og redusere linjer i ansiktet. Det er hovedoppgaven. Anti-rynkekremer har derfor målrettet effekt på rynker som allerede er synlig i ansiktet.  

De jevner ut og mykner linjene som finnes, samtidig som de til dels hindrer dannelse av nye linjer. Fordi anti-rynke kremer har ingredienseer som gir masse fuktighet, i tillegg å forbedre hudtonen, tekstur og gi en jevnere overflate. Virker på en måte reverserende på rynkene. Men de fjerner ikke rynkene, bare jevner ut linjene. Rynkekrem som øker kollagenproduksjonen i huden finner du her

 

Likevel er det også likheter. Både anti-rynke og anti-age kremer gir huden ekstra fuktighet, som kjent er aldrende hud mer utsatt for dehydrering. Hud som er optimalt hydrert virker fyldigere og mer elastisk og viser derfor mindre rynker.

Slik vil mange av ant-age og anti-rynke kremer overlappe hverandre. Det viktigste er å bruke ansiktkremen som gir din hud det den trenger, for huden vår er like forskjellig som resten av oss.

 

 

Tilbake til bloggen