Om oss

 

 

OliveSelect er en norsk nettbutikk med fokus på naturlig og mild hudpleie. Alle produktene er produsert av økologisk extra virgin olivenolje fra herlige Kreta.

Våre forhandlere er mindre familiebedrifter på øya, som legger sin ære i å produsere hudpleie av høy kvalitet, med de beste råvarer fra Kreta som olivenolje, urter og ekstrakter fra den lokale floraen. Deres kvalitet er vår trygghet for hudvennlige og gode produkter. Oliven er som kjent spesielt egnet for sensitiv hud og eksem/psoriasis plager, men vi mener en ikke må å ha problemer med huden for å ta best mulig vare på den. Produktene er godkjent naturprodukt og økologisk vare i Hellas og i EU, de er selvfølgelig ikke testet på dyr og har fokus på miljø.

OliveSelect drives fra Norge med lager og distribusjon, lokalisert i Vestfold. Vi har mangeårig erfaring fra salg og butikkdrift, samt solid kunskap om oliven og naturhudpleie. Egenerfaring med olivehudpleie har fjernet plager som eksem, tørr og irritert hud, flass og en generelt bedre hudhelse. Dette ønsker vi flere skal oppleve, og er vårt mål med nettbutikken.

Vi har rask levering og ved behov får du personlig oppfølging. Posten leverer sikkert og trygt din bestilling.

 

Velkommen til OliveSelect!

 

 

Kontaktskjema