Naturlig anti-age ingredienser

Velg naturlig anti-age ingredienser

Alderens tegn kommer før eller siden, men vi ønsker å utsette det så lenge som mulig, og på en naturlig måte.    

Velger du ingredienser som er så nær opprinnelig tilstand som mulig, betyr det flere næringstoffer til huden. Et sunnere og tryggere valg. Likevel er det ikke noe produkt som vil fjerne år fra ansiktet ditt på få sekunder. Det handler mer om å forebygge, tilføre nødvendig næring og fuktighet, unngå solskader, og godt koshold. 

La oss presentere de naturlige superingrediensene i anti-age kremer;

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er avgjørende for å holde huden hydrert og ungdommelig. Dette molekylet kan holde opptil 1000 ganger sin egenvekt i vann. Hyaluronsyre (HA) er et naturlig forbinelse som er i glykosaminoglykan, som finnes i hele kroppens bindevev. 

Det hjelper på å reparere vevskader og generell bedre hudhelse. Hyaluronsyre hjelper også huden med å beholde et yngre utseende ved å øke kollagen, elastisitet og fuktighet. Når vi blir eldre, begynner kroppens hyaluronsyrenivåer å reduseres, noe som gjør det vanskeligere for huden å beholde fuktighet. Det er da vi ser de fine linjene og rynker. Derfor hjelper det huden din når hyaluronsyre finnes i din naturlige hudpleie.

Vitamin E

For beroling av huden, forbedre hydrering og øke smidigheten, er vitamin E helt essensiell. Vitamin E lindrer også tørrhet ved å hjelpe huden å beholde det naturlige fuktighetsnivået.

Når vitaminet brukes regelmessig, altså finnes i kremen som brukes daglig, er det effektivt for å redusere synligheten av fine linjer og rynker. De naturlige antioksidanter betyr at den blokkerer frie radikaler. Vi kan kalle dette for den første forsvarslinjen mot skadelige miljøeffekter. Som en del av den naturlige fuktighetsgivende hudpleien, vil den hjelpe med å bevare fuktighet og beskytte det ytterste hudlaget. Derfor er det en sentral ingrediens i flere av våre anti-age produkter.

 

Vitamin C

Dette vitaminet er kjent som en viktig del av anti-age hudpleien.  Vitamin C kan lysne og gi jevnere hudtone, forbedre hydrering og øke fastheten i huden.

Det er en kraftig antioksidant som bekjemper frie radikaler, og skader forårsaket av giftstoffer som huden utsettes for i hverdagen. Det er spesielt effektivt mot skader fra soleksponering. Vitamin C er et viktig vitamin for å øke kollagenproduksjon, noe som gjør det til et must for naturlig anti-age produkter. Uten vitamin C ville prosessen med kollagenbygging være umulig. Så dette vitaminet bør en anti-aldringkrem inneholde. Våre anti-age kremer inneholder selvfølgelig vitamin C.

 

Retinol, A vitamin

Dere har alle hørt om, og de fleste vet sikkert at det har en en vanlig ingrediens i anti-age kremer. Her blir det litt teknisk, men ingen lett måte å si dette på.

Retinol er en forbindelse i vitamin A-familien, som kjemisk renser huden din ved å øke celleproduksjonen. Hva betyr dette? Det den gjør er å fjerner effektivt døde hudceller og forbedrer porene, som igjen gjør at huden ser mindre grå og livløs ut. Retinol er en viktig ingrediens for å oppnå et mer friskt utseende, siden det kan glatte tekstur og gradvis minske mørke flekker fra arrdannelse eller soleksponering. A vitamin gir huden næring slik at huden ser bedre ut.

Aloevera

Med sine lindrende, fuktighetsgivende og antibakterielle egenskaper er Aloevera fortsatt stjernen i mange hudpleieprodukter.På grunn av sine fuktighetsgivende og beroligende egenskaper. Aloevera består av 99,5% vann, men de 0,5% faste porsjonene er kjent for å ha de mest aktive næringsstoffene. 

Ifølge forskerne har Aloevera molekyler som kalles steroler. Disse sterolene fremmer produksjonen av kollagen og hyaluronsyre, som hjelper huden å holde på fuktigheten. Og som et resultat vil rynker være mindre synlig.

Aloevera har evnen til fremskynde sårheling ved å forbedre blodsirkulasjonen. Og er blant annet en ypperlig ingrediens i øyekrem

 

Olivenolje

Og selvfølgelig må vi nevne olivenoljen. Denne har så mange næringsoffer og fordeler for anti-age produkter.

Olivenolje inneholder naturlig vitamin E, og som vi tidligere har nevnt har vitamin E anti-age egenskaper. Dette bidrar til å gjenopprette hudens glatthet og samtidig beskytte mot ultrafiolett lys. Hydroxytyrosol en ganske sjelden forbindelse, men denne finnes i olivenolje. 

Hydroxytyrosol er en organisk forbindelse som finnes naturlig i for eksempel oliven olivenblader. Hydroxytyrosol er en kraftig antioksidant, og har biologiske effekter som gjør den særlig egnet for anti-age produkter. 

Olivenolje inneholder de fettløselige vitaminene A, D, E og K. Flere av disse vitaminene er gunstige for huden, og for å bevaren den sunn og frisk. Olivenoljens evne til å bevare fuktighet er unik. Og med mer fuktighet i huden betyr dette glattere hud og mindre linjer, altså en ypperlig ingrediens i å holde rynkene borte ennå en stund.

 

 

 

 

Tilbake til bloggen