Kvinne bruker serum, oliveselect

Naturlig SERUM, hudens lykkeformel

Serum er et konsentret produkt som hjelper huden til å absorbere andre hudkremer og gi en sunnere hud. Naturlig serum er laget av aktive ingredienser som hydroksysyrer, vitaminer og peptider (aminosyrer som har en viktig oppgave i celene) som alle er hentet fra planter. De gjør huden klar, glatt og strålende.

Naturlige serum er konsentrert produkt som bidrar til å redusere ansiktets hudproblemer. De inneholder aktive ingredienser som hyaluronsyre, vitaminer og ekstrakter fra plante-DNA. Så det er naturlig og real stuff. 

Mye fakta dette, men i bunn og grunn er naturlig serum en lykkeformel for huden. Det gir huden den daglige vitamin-dosen som hjelper til med å holde anisktethuden seg frisk,sunn og sterk, og bidrar til mindre problemhuder.

Til den daglige hudpleien, med et naturlig ansiktserum, gir dette ekstra fordeler. Sjekk listen nedenfor, og velg naturlig serum.

Fordeler med bruk av naturlig ansiktserum: 

 • Jevnere hudtone
 • Antioksidanter i naturlige serum reduserer mørke flekker og brunfarge, noe som gir deg en jevn hudtone.
 • Klar hud
 • Med serum vil huden lettere fjerne gamle celler slik at fuktighetskremer kan trekke ned og fornye cellene, og reduserer ytre påvirkninger.
 • Ungdommelig glød:
  Serum med antioksidanter som vitamin C og vitamin E, reduserer alders- flekker og gir sliten hud mer vitalitet.
 • Hydrering:
  Naturlig olivenbasert serum er laget med 
  fuktighetsøkende ingredienser som aloe vera gel, hyaluronsyre og Imperata cylindrica ekstrakt som bidrar til å redusere fuktighetstap og beholde hudens naturlige fuktighetsbalanse. Arganolje, ekstrakt av olivenblader virker sammen for å beskytte huden mot fremtidige tegn på aldring. Hjelper med å forbedre utseendet på fine linjer og grov tekstur, lyser og hydrerer huden.
 • Sterk barriere:
  Serum
   med naturlige aminosyrer reparerer skader og forbedrer barrierefunksjonen.
 • Antistress:
 • Øker motstanden mot stress og miljømessige aggressorer (ytre skadelige påvirkninger) som kan resultere i for tidlig aldring av huden. Gir en synlig oppstrammende effekt for et glatt, hydrert og sunt hudutseende.

Vi ønske alle at huden skal være fin, glatt og problemfri. Da må vi også tenke på hva vi påfører huden vår. Velg naturlig hudpleie baser på planter og ekte råvarer, bare slik unngår du ektsra stress og påkjenning for huden din.

Velg naturlig - bli naturlig vakker!

 

 

Tilbake til bloggen