Rensekrem, ansiktpads,oliveselect ansiktog hudpleie

Klar, ferdig, VÅR

3 tinns Vårrengjøring for huden!

Det er ikke bare i kroppen vi kan kjenne oss vårslapp. Også huden ser litt sliten ut etter måneder i mørke, kulde og tørr inneluft. Da er det på tide med en skikkelig vårrengjøring. Sett av egentid på badet og nyt forvandlingen.

 

Peelin med aprikossteinerPeel for ansikt/kropp med knuste olivensteiner

                 

#1. Bort med døde hudceller. Peeling, skrubb er egentlig det samme. Så effektive og enkle å bruke, og resultatet kjennes med en gang. Når vi skal velge en god peeling er det lurt å tenke på at den inneholder naturlige råvarer, både for huden vår og naturen. Knuste aprikoskjerner eller olivensteiner er riktig. De er finknuste og blandet i en myk krem av oliven og aloevera, og skummer lett når du maserer den forsiktig på huden. Oliven og aloevera gir fuktighet og mykgjør huden. Resultatet: klar, ren hud.

Slik gjør du: Ansikthuden fuktes lett med vann. Bruk gjerne en natursvamp for den ekstra gode følelsen. Klem ut en liten klump med peelingkrem og fordel den i pannen, på kinnene, hake og hals. Masser med lette og rolige bevegelser. 1-2 minutter er nok. Så skyller du med masse deilig lunkent vann. Behandlingen kan godt gjentas 1-2 ganger i uken.

For kroppen er det samme prosedyre. Det er lett å legge peel/skrubb til dusjen. Da fukter du kroppen lett, og masserer inn med samme lette sirkelbevegelsene. Områder som legger og armer kan gjerne få litt ekstra oppmerksomhet. Skyll av, og bruk en mild olivensåpe etterpå for virkelig å gi kroppshuden ekstra mykhet og pleie.

Dette er grunnlaget og nå er huden din ren og fresh, og mottakelig for kremer og masker.

 

        

#2. Masker. Ansiktsmasker er hjemmespa! Det kjennes utrolig godt og gjør underverker for huden. Vær raus med denne rutinen. En gang i uka er bra, men klarer du to er dette supernyttig for bede og friskere hud. Kombiner det gjerne med en halv time på sofaen med avslappende musikk -det er luksus!
Vår Black-mask er med aktiv karbon som er spesielt egnet for å absorbere giftstoffer fra huden. Når den tørker vil den binde til seg smuss, og tilstoppinger i porene. Black-peel-off-mask gjør stort sett det samme, men her kan du dra masken av.
Slik gjør du: Fjern alt håret fra ansiktet med en håndkle-turban eller hårbøyle. Det gjør hele prosessen lettere. Stryk jevnt utover masken, unngå øyne og lepper. Slapp av. Når masken er stiv og du kjenner den "drar" i huden er det tid for å skylle av med lunkent vann.. Bruk en natursvamp til denne jobben. Superenkelt og effektivt, og litt luksus-følelse. 

Velger du en Black-peel-off-maske tar du tak i kanten ved haken og drar forsiktig oppover, når masken har virket i 15-20 minutter. Avslutt begge behandlingene med rikelig kaldt vann for å lukke porene.

 

#3. Fuktighet blir det aldri for mye av. Etter den lange vinteren trenger huden vår ekstra mye fuktighet- uansett alder og hudtype. Nå når du har fjernet smuss og skitt fra tette porer er ansikthuden helt klar for velgjørende fuktighet. Det kan nesten ikke bli for mye, så bare legg ekstra på og la huden trekke til seg det den trenger. Fuktighetskremer/ant-aldring/serum alt vil trekke ned i underhuden og gjøre underverk, nå når huden er ren og klar for å nyttiggjøre seg av kremene.

Hva du velger er individuelt, men det viktigste er at det gir fuktighet og et ekstra løft for ansikthuden. Serum syns jeg fungerer utmerket etter en slik behandling, og bruker den som et boost-underlag før jeg supplerer med dagkrem med ekstra vitaminer og olivenolje. Serum og dagkrem vil sammen virke bedre. Jeg garanterer at du føler forskjellen og alle andre ser den.

Ren og frisk hud har nok fuktighet, som gir glattere hud og bedre blodomløp, som igjen gir friskere ansiktsfarge. Resultatet både kjennes bra og sees enda bedre. 

Med denne 3 trinns vårrengjøringen er du klar for vårsolen og lange lyse dager. Fortsetter du med jevnlig bruk av denne metoden vil du oppnå en forbedret hud og ansiktsglød.

Se alle våre ansiktprodukter HER.

 

 

 

Tilbake til bloggen