Glade kvinner med vakker hud, oliveselect ansiktpleie

Hvorfor huden din elsker oliven

Du har sikkert hørt om det "flytende gull", dette refereres til oljen som kommer fra oliven. De gamle grekerne bruket oljen til å fukte huden og legge glans til håret. Og de viste hva de gjorde. Oliven har blitt brukt av middelhavregionene så lenge mennesker har bodd der. Alt fra matlaging til hudpleie. Regionen er som skapt for oliventreet, som elsker solen og varmen, og kan greie seg måneder uten regn og likevel produksere mengder av olivenfrukter. Menneskene har utnyttet dette til egen helse og velvære.

Oliven er fullpakket med sunne vitaminer, fett og antioksidanter som kommer huden til nytte. Forskning har vist at den fukter huden ved å "låse" fuktigheten til huden, og antioksidanter kan bidra til å forbedre tegn på aldring. 

Forskning vet dette om oliven; 

Fukter huden: Olivenolje inneholder enumettede fettsoffer og vitamin E, som henohldsvis hjelper hudens fuktighetstap og øker huden evne til å absorbere og beholde vann/fuktighet.

Reduserer tegn til aldring: Olivenolje er rik på antioksidanter. Disse forbindelsene kan bekjempe oksidant stress  (som er ubalanse mellom produksjon og nøytalisering av skadelige biprodukter) som igjen er forbundet med aldring av huden. De kan også øke kollagen i huden.

Hjelper med å rense huden: Fordi olivenoljen tiltrekker seg lite, kan den brukes til å løse opp rester på huden. I renseprodukter er dette en viktig element.

Fremmer såheling og beroliger: Olivenolje har også antiflammatoriske (beroligende) egenskaper som kan hjelpe med sårheling. Slik som irritert og rødflammet hud, eksem og solbrent hud.

Så velger du olivenhudprodukter, som basert på økologisk råvarer og naturlig produkt, får du hudpleie som gir nødvendig fuktighet, helbredende og antioksiderende egenskaper, fordi olivenoljen har vitamin E (som bidrar til å bekjempe frie radikale) vitamin A (hjelper huden til å regenerere) oljesyrer (gjør huden myk og fornyet) polyfenoler og naturlige antioksidanter som nærer og beskytter huden mot virkning av alder og miljøskader.

JA, huden elsker dette!

Det blir som å gi huden litt ekstra vitaminer eller ekstra enegi- som vi ofte tilfører den indre kroppen. Huden, som er kroppens største organ, trenger også vitaminer og ekstra næring. Bare tenk på alle påkjenningene den er utsatt for. Forurensing, stress, sol og vind, tørr luft, sterke såpeprodukter. Ikke rart den blir både grå, trist og rynkete etterhvert!

Velg riktig. Start i dag. Huden din fortjener det beste og du ser snart forkjellen. Naturprodukter virker den tid det tar. Huden din trenger tid til å leges og kunne gjøre seg nytte av naturprodukter som oliven. Vær tålmodig og du vil bli belønnet med en strekere og sunnere hud. Det er aldri forstent å starte.

Velg oliven- velg sunn og problemfri hud!

 

 

 

 

Tilbake til bloggen