Anti-age, rynker i ansiktet

Ofte stilte spørsmål (FAQ) om anti-age

Det kan være mange tanker og spørsmål rundt dette med anti-age produkter. Nedenfor finner du kanskje svar på noe av det du lurer på? 

 

Virker anti-age produkter?

De kan ikke reversere eller stoppe aldringsprosessen fullstendig. Men de kan bidra til å redusere synlige tegn på aldring og fremme sunnere og mer strålende hud. Med ingredienser som er spesielt egnet for nettopp dette.

 

Når bør en begynne med anti-age produkter?

De fleste begynner å bruke anti-age produkter når de er i 40-50 årene. Det er da en oppdager slappere hud og rynker, og denne aldersgruppen har mest effekt av anti-age kremer. Flere hudspesilalister mener anti-age bør benyttes helt fra 20-årene, men dette er det delte meninger om.

 

Hva er fordelen med bruk av anti-age kremer? 

Anti-age kremer stimulerer kollagenproduksjonen i huden, gjenoppretter hudens elastisitet og reduserer slapphet. Ved å fremme kollagendannelsen reduserer det eksisterende rynker og forhindrer dannelse av nye, og som et resulat ser huden yngre og friskere ut.

 

Naturlige ingredienser i anti-age kremer, hva er det? 

Antioksidanter er en bred kategori av naturlige ingredienser og inkluderer essensielle fettsyrer som olivenolje og olivenblad, druefrøolje, vitamin C og vitamin E. Alle disse ingrediensene øker kollagen naturlig, hjelper til med å holde på fuktigheten og bekjemper miljøpåvirkere. Med andre ord; I planter og urter finnes det naturlig essenser og oljer som vi kan dra nytte av, istedenfor kjemiske løsninger.

 

Kan det være for sent å starte med anti-age? 

Det er aldri for sent å begynne med anti-age produkter. Selv om aldring er en narurlig del av livet, kan en absolutt ta skritt for å ta vare på huden for åredusere synlige tegn på aldring. Huden vil gjøre seg nytte av anti-age kremer selv om du starter på et sent tidspunkt.

 

Kan vi virkelig hindre aldringen av huden? 

Aldring kan ikke stoppes helt, men det kan bremses. Å få nok søvn, riktig kosthold og holde seg fysisk aktiv fremmer sunn aldring. Samt tilføre huden nødvendig vitaminer, fremme kollagenproduksjonen og nok fuktighet. Hudens største fiende er UV-skader og kan forebygges med nødvendig bruk av solkrem.

 

Hvilket vitamin er best for anti-age?

Vitamin C er et kraftig antioksidant som sitmulerer huden kollagenproduksjon. Den gir også antioksidantbeskyttelse mot ultrafiolett lys som lett kan forårsake solskader. 

Vitamin E reduserer synlighet av rynker takket være evnen til å styrke og hjelpe hudens naturlige barrierer. Samtidig hjelper huden til å opprettholder fuktighetsnivået.

Vitamin A bidrar til å holde huden sunn ved å bygge nye lag med celler, mens de døde hudcellene fjernes. En prosess som pågår kontinuerlig i huden. Dette er spesielt viktig for aldrende hud, fordi hudens evne til å produsere vitamin A vil reduseres, og dermed celleproduksjonen. 

 

Hva er nøkkelen til anti-aldring? 

Anti-aldringsstrategier inkluderer å drikke mye vann hver dag, gi huden masse fuktighet og bruke solkrem. Til eldre vi blir desto viktigere er et balansert kosthold og regelmessig fysisk aktiviet.

 

 

Tilbake til bloggen