BB-krem, naturlig BB-krem, feilfri hud

BB-krem, 8 ting du bør vite om skjønnhetskrem

Hva er den beste måten å beskrive BB-krem på?

Kort sagt er det et alt-i-ett-produkt for huden din. I en flaske får du fordelene med to eller tre forskjellige andre huprodukter.

 

Alt-i-ett-behandling

BB-kremer er delvis sminke og delvis hudpleieprodukter. Huden din har fordelene av flere produkter fra én påføring. produktet blander egenskapene til en tonet fuktighetskrem med egenskapene til en anti-aldringsfuktighetskrem og SPF-hudpleieprodukt.

 

Se naturlig ut

Dekningen du får med en BB-krem er naturlig og frisk, aldri tung eller veldig sminket. I tillegg kan du enkelt påføre BB-krem med fingrene, og lar produktet smelte inn i huden. 

For de som trenger mer dekning er BB-kremer lett nok til å kunne brukes sammen med en vanlig foundation, på problemområder.

Dekk til urenheter og ufullkommenheter uten irritasjon

Hvis du har akne-utsatt hud og trenger å skjule urenheter vil huden din kan ha nytte av en BB-krem. De beroligende mineralene som ofte finnes i en BB-krem er gunstige for behandling av urenheter. Trenger enkelt steder litt ekstra dekke, kan dette lett ordes med en vanlig founation.

Passer for alle

Det korte svaret er ja, BB-kremer er bra for alle hudtyper, inkludert fet, tørr, akneutsatt hud. Fet hud kan definitivt ha god nytte av BB-krem med fuktighetsgivende egenskaper. 

Hvis huden din har en tendens til å være fet, kan fuktighetskremen i en BB-krem være nok. Men hvis du har normal eller tørr hud, kan det være lurt å bruke en fuktighetskrem under BB-kremen.

Lysne huden

En BB-krem lysner huden, men siden den er så lett vil den naturlige hudtonen skinne litt igjennom. Og dens lett konsistens gjør at huden får puste.

 

Solbeskyttelse

Selv om BB-kremer tilbyr SPF-beskyttelse, kan de også gir en falsk følelse av beskyttelse. Den lette BB-kremen har ofte lav faktor og det anbefales å bruke solkrem når huden utsettes for dagslys og/eller sollys.

 

Fuktighetsgivende

De som har tørr hud kan ha en forventning om at de fuktighetsgivende effektene av en BB-krem vil gi huden tilstrekkelig fuktighet, men en ekstra fuktighetskrem kan være nødvendig. Legg først på en fuktighetskrem, og deretter BB-kremen. Dette tilpasser du etter hva for hudtype du har.

 

Naturlig er best 

Ved å velge en BB-krem med naturlig råvarer er du trygg, og unngår enda en cotail miks på huden. 

Vår BB-krem inneholder organisk olivenolje og shea-butter som gir masse fuktighet og pleier huden. Og ekstrakt fra røde druer og helechrysum som er en kraftigantioksidant, og som også har anti-age egenskaper. 

 

Hvordan bruke BB-krem

Du kan bruke en BB-krem som en del av din daglige rutine i stedet for foundation.

Slik gjør du; Påfør BB-krem på renset hud, gjerne med serum eller fuktighetskremer under.

* Start med nyrenset hud. Bruk fingrene eller en svamp for å påføre kremen. Ved å bruke fingrene varmer du opp produktet og det gjør det lettere å trekke inn i huden.

*Påfør foundation for mer dekning på problemområder. 

*Legg ekstra solkrem tilslutt om du skal oppholde deg i solen.

 

 

Tilbake til bloggen